Οδηγίες και πρόγραμμα εξετάσεων υποψηφίων ΤΕΦΑΑ - Τρίπολη

Η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές 2017

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr/) η προκήρυξη του διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών-τριών στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΣΕΙ-Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων, Ικάρων, Αξιωματικών Σωμάτων και Αξιωματικών Νοσηλευτικής), καθώς και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ- Στρατού Ξηράς ΣΜΥ, Πολεμικού Ναυτικού ΣΜΥΝ και Πολεμικής Αεροπορίας ΣΜΥΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Χρώματα και αρώματα στην αυλή του σχολείου μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Σχ. Έτος: 2016-2017. Υπεύθυνη προγράμματος: Άννα Φωτοπούλου, ΠΕ04.04, Βιολόγος.

 

ΑΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Μαρία Αλημπέρτη (ΠΕ03), Χρήστος Τραχίλης (ΠΕ04)

Κείμενο εργασίας εδώ.

O πόλεμος των νερών στις ακτές του Αργολικού

O πόλεμος των νερών στις ακτές του Αργολικού

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΓΕ.Λ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ 2015-2016

ΜΑΡΙΑ ΑΛΗΜΠΕΡΤΗ, ΠΑΤΡΑ ΑΓΓΕΛΑΙΝΑ, ΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Βίντεο.

 

Ερευνητικές Εργασίες 2016-2017

Το υλικό της ερευνητικής εργασίας "Η βιομηχανική κληρονομιά της Αργολίδας" με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Βασιλειάδη Γεώργιο βρίσκεται εδώ.

Το λαϊκίζειν εστί κινδυνεύειν

«Το λαϊκίζειν εστί κινδυνεύειν»

Αναμφίβολα οι σύγχρονες κοινωνίες γίνονται μάρτυρες μιας γενικευμένης πολιτικής και ηθικής πτώσης. Ανά την υφήλιο οι δημοκρατίες κλονίζονται είτε από ολοκληρωτικά καθεστώτα είτε από ακραίες φασιστικές ιδεολογίες. Η επέλαση, όμως, του πολιτικού υποκόσμου οφείλεται κυρίως στην άνθιση του λαϊκισμού, μιας περίτεχνης σκοτεινής τέχνης που οδηγεί το άτομο και το σύνολο στην καταστροφή και πρέπει να κατανικηθεί.

Επιλογή μαθητή μας στο Θερινό Πρόγραμμα Μαθητών Λυκείου του Harvard

Συγχαρητήρια στο μαθητή της Α΄ Τάξης του σχολείου μας Νικολίτσα Παναγιώτη του Δημητρίου για την επιλογή του από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο, προκειμένου να παρακολουθήσει το Θερινό Πρόγραμμα Μαθητών Λυκείου (High School Summer Program – HSSP).

Παρουσίαση των Ερευνητικών Εργασιών 2017

Τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017, οι μαθητές τηςΑ΄ και Β΄ Λυκείου παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τις ερευνητικές εργασίες με τις ασχολήθηκαν στο Β΄ Τετράμηνο.

Το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας στο "Πανηγύρι των πειραμάτων"

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ημερίδα Φυσικών Επιστημών με τίτλο: "Το πανηγύρι των πειραμάτων". Το σχολείο μας έδωσε δυναμικό παρόν  με την παρουσίαση τριών εντυπωσιακών πειραμάτων Χημείας από μαθητές της Γ΄ τάξης.

Δύο βραβεία για μαθητή του ΓΕΛ Αγίας Τριάδας σε λογοτεχνικό και καλλιτεχνικό διαγωνισμό σκίτσου

Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε σε ισάριθμους διαγωνισμούς ο μαθητής της Α΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας Νικολίτσας Παναγιώτης.

Σελίδες

Subscribe to Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας RSS